Αρχική Βιβλία Έρευνα Chuck Zukowski: Το Μυστήριο του 37ου Παραλλήλου

Chuck Zukowski: Το Μυστήριο του 37ου Παραλλήλου

1 min read

Συνέντευξη του Chuck Zukowski στον Γιάννη Χναράκη

ΚΑΤΑΡΧΑΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναγνώστες για το ενδιαφέρον τους πάνω στις προσωπικές μου έρευνες. Ασχολούμαι μ’ αυτό το θέμα περισσότερο από 30 χρόνια, και μαθαίνω πάντα κάτι καινούργιο με κάθε νέα έρευνα που διεξάγω.

Λίγα πράγματα για μένα: Είμαι ένας ανεξάρτητος ερευνητής που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ και το παραφυσικό πεδίο γενικότερα, και ζω στο Κολοράντο. Διαχειρίζομαι την ιστοσελίδα UFOnet.com και είμαι αναπληρωτής δ/ντης Ερευνών της MUFON International σχετικά με τους ακρωτηριασμούς ζώων. Έχω περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας και εμπειρίας πάνω στον τομέα αυτό, και εξειδικεύομαι στις έρευνες σχετικά με τους ακρωτηριασμούς ζώων, τις θεάσεις ΑΤΙΑ, τον Μεγαλοπόδαρο, το περιστατικό σχετικά με το Ρόσγουελλ το 1947, καθώς και με άλλες υποθέσεις που αφορούν το παραφυσικό πεδίο. Σήμερα, είμαι αυτοαπασχολούμενος, και δραστηριοποιούμαι ως Σύμβουλος Μηχανικών Σχεδίασης για εταιρίες ημιαγωγών υψηλής τεχνολογίας στις ΗΠΑ.

Γιατί διαχειρίζομαι μια ιστοσελίδα η οποία ονομάζεται “UFOnut.com”; (σημείωση: στα αγγλικά, η λέξη nut εκτός καρύδι, σημαίνει και «τρελός» – «κάποιος που το έχει χάσει»). Επειδή, πριν χρόνια, όταν ξεκινούσαν οι περιπέτειες και οι αναζητήσεις σχετικά με το θέμα των ΑΤΙΑ, κάποιοι θεωρούσαν πως είμαι τρελός, πως το ‘χω χάσει σχετικά με όλα αυτά… Κι αντί να τους κάνω τη χάρη και να θυμώσω, σκέφτηκα να πατσίσω. Έτσι, γεννήθηκε το UFOnut.com (Unconventional Flying Objects Nonhuman Unidentifiable Technologies) (=Αντισυμβατικά Ιπτάμενα Αντικείμενα, Εξωανθρώπινες Μη Προσδιορίσιμες Τεχνολογίες).

http://www.ufonut.com/webisodes/

  1. Κύριε Ζουκόφσκι, επειδή στην Ελλάδα δεν έχουν όλοι πρόσβαση στη συνδρομητική τηλεόραση, κάποιοι παρακολούθησαν ένα ντοκυμαντέρ στο Discovery Channel σχετικά με τους ακρωτηριασμούς βοοειδών καθώς και τη θεωρία σας που παρουσιαζόταν μέσω αυτού, σχετικά με τον 37ο Παράλληλο. Τι ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των παραγωγών του ντοκυμαντέρ και θέλησαν να ασχοληθούν μ’ αυτό το θέμα;
  2. Μέσα στις τελευταίες δεκαετίες, κι ενώ πολλοί ερευνητές ασχολούνται με τους ακρωτηριασμούς των βοοειδών, δεν είχαν παρατηρήσει τη γεωγραφική συχνότητα που συμβαίνουν τα περιστατικά, ενώ θα έπρεπε. Τι σας έκανε να παρατηρήσετε ότι, στην πλειοψηφία τους, αυτά τα περιστατικά ανακαλύφθηκαν σε μέρη που βρίσκονται στον 37ο Παράλληλο;

Θα σας απαντήσω συνδυάζοντας την πρώτη ερώτηση με τη δεύτερη. Η θεωρία του 37ου Παράλληλου δεν είναι καινούρια – πολλοί ερευνητές έχουν παρατηρήσει ενδιαφέρουσες παραδοξότητες να συμβαίνουν κατά μήκος αυτής της ζώνης. Για μένα, ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό, με την πρώτη μου έρευνα. Έψαχνα για κάτι μοναδικό. Όπως σε οποιαδήποτε έρευνά μου, ψάχνω για μοτίβα ή κοινά σημεία μεταξύ όλων αυτών. Όχι μόνο σχετικά με τους ακρωτηριασμούς ζώων αλλά και σχετικά με ό,τι αφορά τα ΑΤΙΑ. Το 2011, κι ενώ εργαζόμουν πάνω στη διάλεξη που θα έδινα στο Midwest UFO Conference, άρχισα να παρατηρώ σημαντικές ομοιότητες όχι μόνο στις δικές μου έρευνες περί ακρωτηριασμού, αλλά και σε άλλες. Στη συνέχεια, όταν ένας σεισμός μεγέθους 5,3 ρίχτερ έπληξε τη νοτιοανατολική γωνιά του Κολοράντο όπου είχαν παρατηρηθεί ακρωτηριασμοί ζώων κατά το παρελθόν, και 15 ώρες αργότερα, ένας άλλος σεισμός έπληξε την Κεντρική Βιρτζίνια, κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής, όπου είχαν παρατηρηθεί θεάσεις ΑΤΙΑ, ε… αυτό μου φάνηκε ως κάτι παραπάνω από σύμπτωση. Έπειτα από εκτενέστερη έρευνα, διαπίστωσα πως και οι δύο σεισμοί μοιράζονταν το ίδιο γεωγραφικό πλάτος καθώς και το γεγονός πως και οι δύο έδρασαν σε βάθος λιγότερο από 6,5 χιλιόμετρα. Οι επιφανειακοί σεισμοί, λαμβάνουν χώρα σε 0-70 χλμ. βάθος, και συνήθως όχι στα 6,5 χλμ. Συνεπώς, τι έτρεχε εδώ; Σεισμοί που σχετίζονται με γεωτρήσεις για άντληση πετρελαίου από σχιστολιθικά πετρώματα, ή σεισμοί που οφείλονται σε υπόγειες εξορύξεις για τη δημιουργία υπόγειων βάσεων; Τι γίνεται;

Ξεκίνησα να ψάχνω σχετικά με εκδηλώσεις φαινομένων και εμφανίσεις όσον αφορά τα ΑΤΙΑ, υποθέσεις ακρωτηριασμών ζώων, υπόγειες βάσεις, καταφύγια, πνευματικούς τόπους δύναμης όπως τους θεωρούν οι ιθαγενείς της Αμερικής κατά μήκους του 37ου. Άρχισα να βλέπω ένα μοτίβο ανάμεσα σε όλα αυτά.

Η θεωρία μου σχετικά με τον 37ο Παράλληλο, δεν ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν κατά μήκος αυτής της νοητής γραμμής, αλλά πως είναι σαν μια «παραφυσική λεωφόρος». Όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν πολλές εθνικές οδοί σε μια χώρα, αλλά μια-δύο είναι αυτές που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου, ο 37ος Παράλληλος, είναι σαν να περιλαμβάνει την κεντρική λωρίδα μιας λεωφόρου με τα δεξιά και αριστερά όριά της να προεξέχουν λίγο από τον 36ο και 38ο παράλληλο, όπως ένας μεγάλος αυτοκινητόδρομος μετά διοδίων, με εισόδους και εξόδους. Μήπως υπάρχουν υπόγειες είσοδοι που χρησιμοποιούν τα ΑΤΙΑ για να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται το ίδιο ξαφνικά, κατά μήκος αυτού του νοητού αυτοκινητόδρομου; Γνωρίζουμε ότι βρίσκονται εδώ αλλά που πηγαίνουν όταν εξαφανίζονται; Ίσως εισέρχονται κάπου υπόγεια και δεν επιστρέφουν στο διάστημα. Οι ιθαγενείς της Αμερικής κάνουν λόγο, εδώ και αιώνες, για πλάσματα τα οποία εξέρχονται από το έδαφος, και ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε να δίνουμε κάποια βάση στα λεγόμενά τους.

Το 2013, στην εκπομπή «The Unexplained Files» του Science Channel έκανα μια πολύ σύντομη παρουσίαση της θεωρίας μου. Όταν εγκρίθηκε από το κανάλι και δεύτερη σεζόν για την εκπομπή, οι παραγωγοί μου ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες. Όταν απέρριψα την πρότασή τους, λέγοντας πως τα στοιχεία μου βασίζονται σε πραγματικές έρευνες, τόπους, γεγονότα και γεωγραφικές συντεταγμένες, αποφάσισαν να μου δώσουν το χρόνο ενός ωριαίου επεισοδίου για να δουν τη θεωρία μου. Το επεισόδιο αυτό ονομάζεται «Η Παραφυσική Λεωφόρος της Αμερικής» και μεταδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014. Κατείχε την πρώτη θέση θεαματικότητας για μερικές εβδομάδες και εν συνεχεία παρέμεινε στη δεύτερη θέση.

Χωρίς να το γνωρίζω, ένας αμερικανός παραγωγός ταινιών εν ονόματι Beau Flynn, στον οποίο ανήκει η εταιρία Beau Flynn Picture Company, λίγο έξω από το δυτικό Χόλλυγουντ, είδε το επεισόδιο και καταγοητεύτηκε. Ξεκίνησε να διαβάζει για τις έρευνές μου από τα μπλογκς και την ιστοσελίδα μου, και άρχισε να ενδιαφέρεται ακόμη περισσότερο. Η εταιρία παραγωγής του επικοινώνησε μαζί μου καθώς και με τον πολυγραφότατο συγγραφέα Ben Mezrich –σύμφωνα με τους New York Times- ώστε να γράψει ένα σύντομο σενάριο βασισμένο στις έρευνές μου με σκοπό να γίνει ταινία. Το προτεινόμενο σενάριο, πάρθηκε από το New Line Cinema που ανήκει στην εταιρία WARNER BROS. O Ben Mezrich, γοητεύτηκε εξίσου, και σκέφθηκε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του γράφοντας, εκτός του σεναρίου, ένα ολόκληρο βιβλίο σχετικά μ’ εμένα και τις περιπέτειές μου. Το βιβλίο ονομάζεται «Ο 37oς Παράλληλος», και θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2016 από τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster». Το κινηματογραφικό στούντιο προχωρά με το δικό του έργο, που τώρα θα βασίζεται στο βιβλίο (https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/150113552X?tag=simonsayscom).

 

  1. Ανθρώπους που παρατηρούν τέτοια αξιόλογα περιστατικά, συνήθως τους επισκέπτονται κάποιες ομάδες ανθρώπων, όπως αυτή των «Ανδρών με τα Μαύρα», (MIB=Men in Black) όπως αποκαλούνται. Έχετε βιώσει κάτι αντίστοιχο;

Δεν έχω δει τους «Άνδρες με τα Μαύρα», όμως έχω νιώσει, κατά καιρούς, να με παρακολουθούν κάποιοι Ομοσπονδιακοί πράκτορες. Κανα-δυό φορές έχω δεχτεί τηλεφωνήματα, στα οποία καλούμαι να απαντήσω σε κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με κάποιες έρευνές μου, και πολύ ευχαρίστως, δίνω την πληροφορία που ψάχνουν. Διεξάγοντας τις έρευνές μου, όταν μου ζητηθεί να τους βοηθήσω σε κάτι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω κάποια πληροφορία καθώς και αυτοί διεξάγουν τις δικές τους. Ποτέ δεν έχουν προσπαθήσει να με σταματήσουν, μα ούτε κι εγώ χώνομαι στα δικά τους χωράφια. Μου αρέσει να παίζω έντιμα και να συνεργάζομαι.

 

  1. Το φαινόμενο των ακρωτηριασμών βοοειδών είναι παγκόσμιο. Υπάρχουν ισχυρισμοί πως ένας απ’ αυτούς τους λόγους, είναι η ανάμειξης της Κυβέρνησής σας, για την διεξαγωγή πειραμάτων. Τα προγράμματα MK-Ultra και Artichoke είναι ευρέως γνωστά για τον πειραματισμό σε ανύποπτους πολίτες κάτω από τις εντολές Μυστικών Υπηρεσιών. Ποιος είναι ο ρόλος της Κυβέρνησης σ’ αυτό, όταν δεν υπάρχουν περιστατικά ακρωτηριασμών ανθρώπων; Και αν, όντως, πειραματίζονται σε ζώα, δεν θα το έκαναν σε δικά τους μέρη, χωρίς να χρειάζεται να αφήνουν σημάδια, αντί να παίρνουν κρυφά κάποια ζώα από αγροκτήματα και έπειτα να επιστρέφουν τα κουφάρια τους πίσω;

Είμαι, μάλλον, από τους λίγους ερευνητές που πιστεύουν πως η Κυβέρνησή μου δεν ευθύνεται γι’ αυτούς τους ακρωτηριασμούς, και ο λόγος είναι ο εξής: Δεν έχει υπάρξει ανθρώπινο περιστατικό ανάμεσα στα συμβάντα. Από το 1967, όταν η πρώτη περίπτωση ακρωτηριασμού ζώου αναφέρθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σχετικά με ένα άλογο που το έλεγαν Σνίππυ (βασικά το πραγματικό του όνομα ήταν Lady), είκοσι χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αλαμόσα στο Κολοράντο, έχουν υπάρξει κατ’ εκτίμηση γύρω στις δέκα χιλιάδες περιπτώσεις ακρωτηριασμών στις ΗΠΑ. Σ’ αυτές τις δέκα χιλιάδες περιπτώσεις που έχουν διερευνηθεί από διάφορες υπηρεσίες, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιο ανθρώπινο περιστατικό. Οι υπηρεσίες αυτές, παρόλο που δεν έχουν στοιχεία, αποδίδουν τη θανάτωση των ζώων σε ανθρώπινο χέρι, χαρακτηρίζοντας τους ακρωτηριασμούς ως βαναυσότητες. Από το 1967 κανένας άνθρωπος όμως δεν έχει συλληφθεί, δικαστεί και καταδικαστεί για όλα τα παραπάνω περιστατικά. Τα συμβάντα αυτά ανήκουν, υπόψη, στα μεγαλύτερα και παλαιότερα περιστατικά ωμής βίας απέναντι σε ζώα στην ιστορία της Αμερικής.

Σε μερικές περιπτώσεις, εμπλέκονται επίσης, ελικόπτερα χωρίς διακριτικά, που πετούν πάνω από περιοχή όπου που έχει συμβεί ένα περιστατικό ακρωτηριασμού. Όχι, δεν πιστεύω πως ψάχνουν το επόμενο «θύμα» τους, απλά διεξάγουν τις δικές τους έρευνες. Δεν ξέρω ποιοι είναι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια μεταξύ μας αλληλεπίδραση. Αν κάποια στιγμή χρειαστούν τη βοήθειά μου, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τη ζητήσουν. Πολλές υπηρεσίες άλλωστε έχουν ζητήσει τη βοήθειά μου σχετικά με τις υποθέσεις τους, και κάνω πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω.

Σε κάθε υπόθεση ακρωτηριασμού που έχω ερευνήσει, το ζώο έχει απαχθεί από μια Α΄ τοποθεσία, έχει μεταφερθεί σε μια Β΄ τοποθεσία, εκεί δηλαδή που έγινε ο ακρωτηριασμός, και έχει επιστραφεί σε μια Γ΄ τοποθεσία, η οποία είναι πλησίον της Α΄. Σε κάθε περίπτωση, έχουν παρατηρηθεί ελαφρώς διαφορετικές τομές, όμως όλες έχουν το ίδιο κοινό στοιχείο: Την αποστράγγιση του αίματος.

Α, και όσον αφορά τους ανθρώπινους ακρωτηριασμούς έχουν υπάρξει κάνα δύο. Το πρόβλημα όμως της διερεύνησης τέτοιων υποθέσεων είναι μεγάλο, καθώς θεωρούνται ανεξιχνίαστες δολοφονίες και είναι πολύ δύσκολο να αναμειχθεί κανείς λόγω των νόμων και τα δικαιώματα που καλύπτουν την οικογένεια και την ιδιωτικότητα.

Οι περιπτώσεις των ακρωτηριασμών ζώων, συγκαταλέγονται στις έρευνές μου με το μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας. Εκεί, έχουμε πραγματικά στοιχεία που αποτελούνται από ένα νεκρό ζώο. Ποιος το σκότωσε; Πώς πέθανε; Και, άραγε, μπορεί η αιτία θανάτου του να επηρεάσει τους ερευνητές; Τι θα γίνει αν βγάλω λάθος πόρισμα σχετικά με μια περίπτωση ακρωτηριασμού, και στην πραγματικότητα το ζώο πέθανε λόγω κάποιου ιού; Θα μπορούσα να έχω μολυνθεί κι εγώ ο ίδιος, και εν συνεχεία να μολύνω και την οικογένειά μου. Δεν μπορεί ο καθένας να διεξάγει αυτές τις έρευνες. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο, εμπειρία και πολλή μεγάλη προσοχή!

 

  1. Πολλοί ερευνητές σχετικά με τα ΑΤΙΑ και το παραφυσικό, γενικότερα, έχουν ξεκινήσει αυτές τις έρευνες έπειτα από κάποιες προσωπικές εμπειρίες. Έχετε δει ή βιώσει κάποιο περίεργο περιστατικό, όχι αποκλειστικά σχετικά με ακρωτηριασμούς αλλά σε ευρύτερο πλαίσιο;

Πολύ καλή ερώτηση. Έχω δει κάποιες φωτεινές σφαίρες και ένα πλοίο, το οποίο όμως πιστεύω πως ανήκει σε μας και είναι κάποιο πειραματικό μοντέλο. Θα ήθελα να μοιραστώ μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες μου, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να το συζητήσω καθώς με δεσμεύουν τα συμβόλαια σχετικά με το βιβλίο και την ταινία. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι πως πρόκειται για μία εξαιρετική εμπειρία, την οποία όμως θα μπορέσετε να διαβάσετε στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει. Και ίσως, έως να κυκλοφορήσει, δεν αποκλείεται να βιώσω και κάτι ακόμα, όμως κανείς δεν ξέρει. Όλα αυτά τα πράγματα είναι τελείως απρόβλεπτα.

 

  1. Πώς αντιδρούν άλλοι ερευνητές σχετικά με τη θεωρία σας για τον 37ο Παράλληλο; Την καλωσορίζουν ή έχουν αντιρρήσεις και ενστάσεις πάνω σ’ αυτή;

Πραγματικά, δεν είχα κανένα αρνητικό σχόλιο από τους συναδέλφους μου, γι’ αυτή τη θεωρία μου. Ο ίδιος, προσωπικά, έχω πάρει συνέντευξη από τον John Lear (Dulce Papers/Majestic 12) καθώς και από τον ερευνητή John Rhodes (Dulce Base) οι οποίοι συμφωνούσαν μαζί μου, όπως και από διάφορους άλλους ερευνητές που βλέπουν, όπως κι εγώ, ένα συγκεκριμένο μοτίβο (pattern). Έχω δεχθεί εκατοντάδες e-mails από τηλεθεατές που είδαν το συγκεκριμένο επεισόδιο στο Discovery Channel, και που συμφωνούν μαζί μου, βασισμένοι σε προσωπικές τους θεάσεις.

 

  1. Ο 37ος Παράλληλος, διαπερνά και μια ευρεία περιοχή της Ελλάδας, κι αυτός ήταν ίσως ο κυριότερος λόγος που θέλαμε αυτή την συνέντευξη από σας. Οι ερευνητές εδώ, δεν έχουν καταγράψει κάποιο παρόμοιο περιστατικό. Έχετε αναφορές από άλλους ερευνητές σχετικά με ακρωτηριασμούς ζώων στην Ελλάδα, και ποια είναι η συχνότητα του φαινομένου αυτού;

Αυτό που μου αρέσει πολύ σχετικά με την Ελλάδα και το συσχετισμό της με τον 37ο Παράλληλο, είναι η Αθήνα. Μία από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, και μνημεία όπως της Αθηνάς Νίκης και του Ολυμπίου Διός, βρίσκονται στον 37ο Παράλληλο. Η Αθήνα, είναι το σπλάχνο της σύγχρονης κοινωνίας, οπότε γιατί στον 37ο; Σύμπτωση; Πολύ πιθανό, όμως στον 37ο Παράλληλο βρίσκεται επίσης και ένα από τα παλαιότερα μνημεία στον κόσμο, το Gobekli Tepe, στην Τουρκία.

Άραγε, οι πρώτοι οργανωμένοι πολιτισμοί ταξίδεψαν από τα ανατολικά στα δυτικά ή το αντίστροφο σχετικά με αυτές τις τοποθεσίες; Και με τι προορισμό; Η ξακουστή Ατλαντίδα, να βρισκόταν ανατολικά ή δυτικά της Αθήνας, στον 37ο Παράλληλο; Μια θεωρία λέει πως ήταν κοντά στο Κάδιθ της Ισπανίας, με γεωγραφικό πλάτος 36.536123, -6.285938. Ίσως, κατά τη δημιουργία των σύγχρονων κοινωνιών μας, νοήμονα όντα από άλλους πλανήτες να κατέγραφαν αυτές τις κινήσεις μας, και να είχαν εγκαταστήσει μια «Παραφυσική Λεωφόρο». Είναι απλά μια σκέψη…

Ο αριθμός 37 παρουσιάζει μια μοναδικότητα. Αν πολλαπλασιαστεί με τον εαυτό του, το αποτέλεσμα είναι 1369. Κάτι πολύ ενδιαφέρον για τον αριθμό 37 είναι το εξής: ο αριθμός διαιρούμενος από το άθροισμα ισούται πάντα με 37:

 

(111) 1+1+1 = ( 3 ) à 111/3 = 37

(222) 2+2+2 = ( 6 ) à 222/6 = 37

(333) 3+3+3 = ( 9 ) à 333/9 = 37

(444) 4+4+4 = (12) à 444/12 = 37

(555) 5+5+5 = (15) à 555/15 = 37

(666) 6+6+6 = (18) à 666/18 = 37

(777) 7+7+7 = (21) à 777/21 = 37

(888) 8+8+8 = (24) à 888/24 = 37

(999) 9+9+9 = (27) à 999/27 = 37

Ίσως υπάρχει κάποια αρχαία θεωρία σχετικά με τον αριθμό 37 την οποία αγνοούμε μέχρι στιγμής…

 

  1. Πείτε μας λίγα λόγια για την ομάδα σας, και τι ερευνάτε αυτή την περίοδο…

Η UFOnut αποτελείται από εμένα, την αδελφή μου Debbie Ziegelmeyer , η οποία έχει τριάντα χρόνια ερευνητικής εμπειρίας στο Μισούρι, τον Matt Morgan από το Κολοράντο, σκηνοθέτη και ιδιοκτήτη της εταιρίας Post Interactive και την Trina Bivens, συνιδιοκτήτρια και παραγωγό της εταιρίας Post Interactive. Ο Matt και η Trina, είναι υπεύθυνοι για τα επαγγελματικά ψηφιακά βίντεο που αναρτώνται στο UFOnut.com σχετικά με τις έρευνές μου, και ειδικεύονται και οι ίδιοι ως ερευνητές.

Όσον αφορά την επόμενη έρευνά μου; Οι έρευνες, είναι όπως οι φωτιές των σπιτιών για τους πυροσβέστες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού θα ξεσπάσει κάποια. Προς το παρόν, οργανώνω μια έρευνα για να μιλήσω από κοντά με αυτόπτες μάρτυρες που είδαν κάποιες σφαίρες φωτός και σκοπεύω να κατευθυνθώ προς την Κοιλάδα του Saint Louis για κάποιες επιπλέον έρευνες.

Σχετικά με τις φωτεινές σφαίρες, μου αρέσει να τις κατηγοριοποιώ ως εξής: Orbs και Probes (φωτεινές σφαίρες – κηλίδες και συσκευές ή όργανα ανίχνευσης). Τα Orbs, τα συναντά κανείς κυρίως σε έρευνες που έχουν να κάνουν με στοιχειώματα και τα Probes σχετικά με τις θεάσεις ΑΤΙΑ. Τα orbs τα αναγάγουν σε κάτι πνευματικό, τα Probes σε κάτι μηχανικό. Και τα δύο απελευθερώνουν κάποια μορφή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας η οποία μπορεί να διαβαστεί από ένα μετρητή EMF (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων). Δεν έχω εντοπίσει ή καταγράψει ως στιγμής κάποιο ίχνος ραδιενεργού ακτινοβολίας στις έρευνές μου σχετικά με τα Probes, αλλά κανείς οφείλει να είναι προσεκτικός.

Η ομάδα μου κι εγώ, σχεδιάζουμε επίσης ένα ταξίδι στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό, μέσα στον Ιούλιο για να διεξάγουμε κάποιες επιπλέον έρευνες σχετικά με το περιστατικό του 1947. Εκτός αυτών, περιμένουμε υπομονετικά για το πού και πότε θα ξεσπάσει η φωτιά, που λέγαμε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Chuck Zukowski
UFO/Paranormal Field Investigator
UFOnut.com Colorado, USA

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο τεύχος Νο12 του περιοδικού Nimbus, των εκδόσεων Locus-7 & Άλλωστε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Eword
Load More In Έρευνα
Comments are closed.

Δείτε επίσης

Καταραμένοι πίνακες

~Έρικ Σμυρναίος ~ Κάθε δημιουργική πράξη εμπλουτίζει την πραγματικότητά μας. Υλοποιεί κάτι…